Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

12.1.2004

KOMMENTTI: Vittu ei näy Tavastian kuvat vieläkään. Blackfoot on jäänne 80-luvulta , mutta soundi kestää kyllä aikaa.Perkele Jouni olit aika cool Hyppösen vieraana...

VASTAUS: Blackfoot on jäänne 80-luvulta, eikä sen soundi ole kestänyt aikaa pätkääkään. Vertaa vaikka Led Zeppeliniin tai Black Sabbathiin. Ääh, nuo olivat oikeastaan aika huonoja esimerkkejä, niillähän on ihan hirveet soundit. Oiskohan kyse siis biiseistä?

------------

KYSYMYS: Löysin sattumalta netistä biisin (olen erittäin pahoillani, kadun sitä), Kädessäni - Live ilosaari. Aivan kamalaa..sain helvetinmoisen päänsäryn siitä, perkele! Aina kerto säkeessä se saatanan moinen rääkyminen aivan, kun olisi Hynysellä äänen murros, vai johtuukohan se siitä kun Hongisto pääsee ääneen?

VASTAUS: Tuskin Hongisto on siinä "laulanutkaan". Sellaisia me livenä ollaan, joskus aivan käsittämättömän huonoja. Varsinkin Hynynen.

------------

KYSYMYS: Vieläkö Sinkkonen on sitä mieltä että on yhtä seksikäs kuin Lappeenrannan sataman kolera-allas?

VASTAUS: Kävin just muuttamassa Sinkkosta Ylämaalle. Sai sekin kunta nyt uuden seksisymbolin. Siellä kuulemma paikalliset tuulipukuruususet jo sätkii seljällänsä paikallisen keskiolutbaarin lattialla ja huutavat: "Highlander, highlander!"

------------

KOMMENTTI: Kiitos. Olen ehkä nykykuulijakunnassanne harvinainen tapaus. Olen naispuolinen eläjä, 25v, korkeakoulutettu ja varattu. Eksyin keikallenne jo vuonna 1997, ja siitä asti on tullut möykkäänne kuunneltua ja keikoilla käytyä. Teidän rumat naamat ei kiinnosta, mutta asenne toimii siinä mielessä että musiikki on parasta nimenomaan livenä, vaikka soitto menisi persiilleen. Ja onneksi vieläkin on keikoilla saanut kuulla myös vanhaa kunnon Kotiteollisuutta, paras levynne kun ON Eevan perintö, uudelta vain Yö päivää keinuttaa pääsee samalle tasolle. Muistattehan jatkossakin meitä "vanhoja faneja" , eli edes jokunen perus raskas kappale, jossa ei ole sanat täynnä chatteja ja tekstareita - perkelettä ei tarvitse olla, joku ajatus vaan. Kyllä työ ossaatte. Kiitos.

VASTAUS: Naispuolinen - jees, korkeakoulutettu - jees, varattu - paskempi homma.

------------

KYSYMYS: kuulkaas onko teillä myynnissä teidän sinkku levyä helvetistä itään...?

VASTAUS: Tämän täytyy olla vitsi.

------------

KOMMENTTI: No heipähei homot! Ihmetytti tämän "Minä olen"-sinkun neljäs, eli piilossa oleva raita. Kauheeta möykkäämistä, perhana! Kuulostaako Hynynen tuolta kenties rakastellessaan? Sori Hynynen, minua ei vittuvittuperkele-huutosi kiihota. Sen sijaan voisit tulla laulamaan minulle Sinistä Unta, sen jälkeen saisit takuulla. On se kumma, jos ei tarjous kelpaa.

VASTAUS: Foto ois kiva yllätys. Hynynen on aika nirso.

------------

KYSYMYS: JES! Ootte iha parhait! Mut tuol teiän luomiskertomukses todetaa et jossai teiän kappaleessa kuullaan "viiden äijän ravistelevan samanaikaisesti peniksiään reisiään vasten" nii onko toi kappale millää levyllä ja jos on nii millä? Ja mitäs mieltä ootte tosta Rammsteinista? ... mut tosiaa...onks se kappale mil levyl ja mis kappalees jos on jossai? Juuri KT:hen tutustunut

VASTAUS: Eikös siellä lue, että se on meidän ensimmäisellä demolla. Hirveetä paskaa.

------------

KYSYMYS: MOI olisi erittäin miellyttävää nähdä teidät Ozzyn lämppärinä.Miten olis voisitteko kuvitella tai harkita asiaa. Terveisin 37v.perheen isä nummelasta

VASTAUS: Ossi se ajeli vähän mönkijällä.

------------

KYSYMYS: On taidettu katsella taas keikkabussissa WASPin videoita. Nimittäin uudella Minä Olen videolla Jounin lava-asennot on suoraa Musti Laittoman asentokirjasta, vain jalkojen heiluttelu puuttui. Se olisikin ollut suhteellisen koomisen näköistä. Onko äiskä tehnyt Jannen paidan kyseisellä videolla?

VASTAUS: Hynynen muistaa, kun Hongisto sai joskus äidiltään syntymäpäivälahjaksi tissitopin. Ja tämä on ihan tosi juttu. Elettiin vuotta 1987 tai jotain. Siinä tais vielä lukea jotain fiksua, oiskohan ollut Nike.

------------

KOMMENTTI: No mutta heipä hei! Hienostihan se herra taiteilijan Zulu-vierailu meni!:) Mikäs siinä,jos vituttaa niin vituttaa!Semmosta vaan,että elekee työ välittäkö jos lentää muualta lokaa niskaan,täältä ei ainakaan.Mun mielestä on aivan vitun hienoo,että Suomessa on viimeinkin useampia yhtyeitä,joita jaksaa tosissaan kuunnella(te siis itseoikeutetusti mukaan lukien).Kukaan mitään purkkapopin renkutusta jaksa aamusta iltaan ja illasta aamuun.Pitäkää ittenne miehinä! Ja herra Hongistolle:se on aika kiva se siun "homo Hongisto"-paita.Tällä tytöllä pettäs kantti,jos tommosta paitaa tarjottas!

VASTAUS: Osataanhan mekin purkkapoppia tehdä, Kädessäni ja Minä olen esimerkiksi.

------------

KOMMENTTI: Terve! Kiitos Hynyselle kun jaksoi vaivautua zuluun haastateltavaksi. Sulla tosiaan on hyvät mielipiteet. Oli mukava kuulla ajatuksiasi sunnuntai-iltana kovan työpäivän jälkeen (joka oli muuten "ihan normipäivä", Kummelia lainatakseni ;-) Vielä toinen asia. Eevan perintö on tosi kova biisi! Sillon ku minuu vituttaa rankasti niin huudan kappaleen tahdissa (tai ilman) sen viimeisen säkeistön niin saatanasti kuin vaan ikinä lähtee eli "Mitä täältä etsiiiiiiin....." Hyvä paikka tälle on esim auto, tai jos ois oikeen kova jätkä ni sithän paikalla ei ole väliä, eikö?! Tuon suorituksen jälkeen osa paskasta putoaa pois, kuten sä haastattelussa ilmaisit. kiitos omasta 15 minuutista!

VASTAUS: Tähän on taas pakko sanoa, että sen biisin ansiosta Hynynen on yhä elossa.

------------

KYSYMYS: mitä te megasuositut starat kiertueen jälkeen hommailette

VASTAUS: Hynynen tekee uusia biisejä, Hongisto hengailee Joensuun Popmuusikoiden konttorilla ja Sinkkonen mököttää, ryyppää ja runkkaa kotona.

------------

KOMMENTTI: Oon pikkasen jälessä.. nimittäin meinaan nyt kiittää siitä tein keikasta siellä Ilosaaren Metelliklubilla.. :) Olin siellä kattoon Charonia ja olin ilonen, ko ennen sitä huomasin, et työkin olitte siellä! Miusta oli tosi siistii hyppii Lappeenranatalaisena siellä ja kuunnella teitä! Tuntu yhessä.. tai ehkä parissakin kohtaa, että sie Jouni olisit kattonu miuta silmii.. ja hymyilly.. mutta se voi olla, että kuvittelin vaan! Tai sitten vaan nauroit ivallisesti ko joku sillon 14 vuotias tyttö hyppii melkein eturivissä.. en tiie!!

VASTAUS: Ja nyt olet siis jo 15? Voit olla varma, että nauran sinulle ivallisesti vielä tänäkin vuonna. Sori.

------------

Mr BRAIN: Mitä mulkut? Vetäkäähän ens vuonna tämmöistä settiä ni perkele et ois vitun kiva saatana!!! 1.Plus miinus nolla 2.Jokin Ihmisessä 3.Ikuisesti 4.Soin 5.Talvi Sydämessä 6.Piiri 7.Rautaportti 8.Velhonaisen älä salli elää 9.Kivipää 10.Raudanlujat 11.Viittä vaille vainaa 12.Kuningas Mammona 13.Tuonen Joutsen 14.Veri Valuu Maahan 15.Saattoväki... tiettekö... vähän vaihtelua ni vittu ois kiva niinkun rakkaat älynkalifit! Tai keikan vois myös Avata minä olen sinkun punk rallilla!!!!JUMALAUTA Ja miks vitussa menitte soittaa jos sanonin tavastialla hä?eikö miehen sana pidäkään kun kyseessä on jouni hynynen?

VASTAUS: Jos sanon soittamisesta voit syyttää Sinkkosta, se tekee setit. Ei joku vitun urpo, jolla ei ole omaa elämää.

------------

KYSYMYS: En pystynyt lähettämään suoraan sivulta olleesta linkistänne teille tätä kyssäriä joten minun oli nähtävä kamalasti vaivaa avatessani uuden ikkunan ja mennä sähköpostiini... Siis parempi olisikin, että vastaisitte kunnolla. Niin eli kysymys on: eikö teidän älämölöjen sivuilta voi imuttaa musiikkia? Olin siellä sekavan tuherruksen keskellä ja yritin vain etsiä muutamaa mp3 tai Zip-muotoista tiedostoa teidän "luovuuden hedelmien" kuuntelemiseksi, mutta siellä oli vain ihme selitystä ja jotain jopa jumalanpilkkaan vivahtavaa!! Asia on nyt niin, että mielestäni te teette niin V***N hyvää musiikkia mutta sivunne eivät ole niin vaikuttavat minusta ainakaan kuin mitä olette niistää yrittäneet tehdä. Mutta siis, onko sitä musiikkia vai ei? Ainiin, ja joku teistä ihme örveltäjistä asuu tässäihan lähistöllä... Vaan enpä oo törmänny.

VASTAUS: Luojalle kiitos siitä. Ja voit imuroida kätees, ei näille sivuille mitään musaa tule. Hae kaupasta. Kaikki pitäisi nykyään saada valmiina, perkele!

------------

KOMMENTTI: Jokke hyvä! Vai löytyy G naisten pikkuhousuista? Ei, ei, ei! Sinulla on vielä opettelemista. Ei se sieltä housuista löydy. Vaikka lähellä jo olet. Hanki syvempää tietoa. Toivovat: Bees and honey. PS. Parikymppisen mieskollegan mielestä virhemarginaalisi ei ole suuri, mutta meidän kolmekymppisten naisten mielestä erittäin olennainen.

VASTAUS: Saivartelua. Kyllä se aina löytyy kun aikansa räplää.

------------

KYSYMYS: MORJESTA VITTUMAINEN MIES.PUHUT AIKAA HYVÄÄ FAKTAA NOIS HAASTATTELUIS. MINKÄS IKÄNEN OOT JA ONX SULLA SKIDEJÄ?TEÄN TUO UUS TUOTANTO ON PITKÄST AIKAA HYVÄÄ SUOMENKIELISTÄ KAMAA,MISTÄ EN MUUTEN YLEENSÄ VÄLITÄ PASKAAKAAN.MÄ OON ITE KOTOSIN SEMMOSEST HELVETISTÄ KU KEMI,VAIK OON JO MAJAILLU TAMPEREEL JO KOHT KYMMENEN VUOTTA,JA SUL TUNTUU OLEVAN VÄHÄ SAMA SUHDE OMAAN KOTIKYLÄÄS KU MULLA KEMIÄ KOHTAAN.

VASTAUS: Hei. Olen 33 vuotias, reipas, urheilullinen ja välillä hieman viinalle tuoksahtava "nuorimies". Ja minulla ei ole lapsia. En tiedä kuinka niitä tehdään.

------------

KOMMENTTI: Järjesteltyäni postimerkkikokoelmani kolmannen kerran, päätin kuunnella teitin chat-sekoilun ja voi herran jestas!!! Kyllä toi runosuoli sitten osaakin sykkiä livenä...(positiivistä) Mutta kun kaikki muu menee päin vittua paitsi mulkku, niin näihin kuviin, näihin tunnelmiin... PS. Lähettäkää tämäntakia ilmaislippu teidän suomenvalloituskiertueelle. (Rahallinen korvauskin käy...) PPS. Uusin tekeleenne on muuten kohtalainen pop-levy.

VASTAUS: Uusin tekeleemme on pyöreä.

------------

KOMMENTTI: Kakka haisee! Miten lappeenrannan koirat ei jaksa vetää ku noin perkeleen lyhyen rundin? Eihän tohon laiskemmat ja hitaimmat kerenny ollenkaa mukaa... Koittakaahan järkätä nyt ees viel pari keikkaa että pääsis taas pittaamaa... Mokomaa onnex pääsee viel tsekkaamaa tossa 13.12.2003 Monarilla... Mut miks helvetis niittenkii keikka on siellä hullujen HC apinoiden keskuudessa? ei saatana! Hongiston kalju haisee kuolleelle rotalle!

VASTAUS: Hongiston kalju haisee Sinkkosen perseelle.

------------

KOMMENTTI: Ehottaisin että laittaisitte vaikka seuraavalle levylle jonnekkin piiloon noita kesäkatu tyylisiä pelleilyjä...?

VASTAUS: Mahtava idea. Tehdäänkin huumorilevy seuraavaksi. Miten myö ollaankin tehty kaikkea tuollaista paskaa?

------------

KYSYMYS: En jaksanut lukea kaikkia viestejä läpi, jotenka löytyykö paidoista kuvia? Erityisesti Latua perkele paita kiinnostaa. (se musta versio) Onko teksti minkä kokoinen ja missä, millainen logo edessä jne. Hyvän uuden levyn olette väsänneet, tänks.

VASTAUS: Eikö niitä vitun paitoja näy katukuvassa ihan tarpeeksi? Tarvitseeko niistä tosiaan jotain kuvia?

------------

KYSYMYS: MIkä vittu kestää ku ette saa niitä kuvia paidoista laitettua sinne sivulle. Ei luulis olevan mikään mahdoton juttu. Itse henkilökohtaisesti en ostaisi "sikaa säkissä". Muuten ei valittamista... Hynynen alkaa oleen jo aika kova julkkis ku pyörii joka kanavalla... nouseeko pissa tukkaan? Niin ja Tampereelle tarvis taas tulla soitteleen kun ei täällä muuten käy kunnon bändejä.

VASTAUS: Hynynen on ollut kusipää 70-luvun alusta lähtien.

------------

KOMMENTTI: Moi ! Voisitte pistää tonne teidän sivuille kappaleittenne tabulatuurit, ku jos menee ettii jostai muualta netistä ni ne on yleensä päin persettä.

VASTAUS: Hohhoijaa. Nyt pitäis linkki löytyä. En ole käynyt katsomassa, kun en niistä mitään kuitenkaan ymmärrä.

------------

KOMMENTTI: moi. hynysen biisin teko taito korvaa täysin hynysen rumuuden. mutta puhuit niin asiaa zulu ohjelmassa, et rupes leuka väpäjämään. tulkaahan vaasaaan taas pian.

VASTAUS: Jollain on näköjään kielioppi vielä huonommin hallussa kuin miulla.

------------

KYSYMYS: Joko Hynynen on ostanu Mamban joululevyn?

VASTAUS: Tuli ei sammu, käärme ei kuole!

------------

KYSYMYS: Joo, jumalasta seuraavalla asteella tällähetkellä melkein olette näkövinkkelistäni, kulmakuntaa maailmankartalle. Joulukuun Soundi:ssa Nalle Österman kehuskeli teidän Tavastian keikkaanne. Haukkui siis juntit lyttyyn, oliko tuo sitten jokin sisäpiiri vitsi vai Totista totta? Hynyseltä odotetaan nasevia kommentteja tuohon(kin).

VASTAUS: Totista totta, kai. Väitän, että se oli paras keikka mitä ollaan ikinä vedetty. Nalle ei tykännyt, hänellä on oikeus siihen. Kuten myös siihen, että miehen on syytä opetella kulkemaan ilman päätä. T: Tapaamisiin nenänakkien merkeissä

------------

KYSYMYS: jos joutseno on suomen lappeenranta, niin mitä mieltä olette miesten stringeistä? mielipiteitä pliiis.

VASTAUS: St. Stringer, pyhät stringit! Ne on kivoja, ne hiertää kivasti peräpukamia.

------------

KYSYMYS: siis teidän nivalan keikka on siirretty,häiden takia?ei naimisiin meneminen ole mikään syy perua keikkaa!!!mä kun odotin joulukuun 27.päivää kuin kuuta nousevaa...mun elämä on pilalla. ja hynynen,olit vallan loistava tässä hienon nimen omaavassa zulu-ohjelmassa.kyllä oli hauskaa sitä katsoessa...sulla oli ainoat järkevät mielipiteet!eikä tämä ole vittuilua.

VASTAUS: Kuka menee naimisiin?

------------

KOMMENTTI: Kävipä niin vittumaisesti että hynynen potkasi tyhjää ja joutui taivaan portille. Portilla seisoskeli Pyhä Pietari (vittumainen poke). Hynynen kysäsi että "Pääsiskö paratiisiin"

Pietari " No ei varmaan, painu helvettiin! Ei tossa kunnos oo mitään asiaa tänne,eikä muutenkaan!"

No, allapäin Hynynen lähti marssimaan helvettiin päin, yht`äkkiä aidan toiselta puolelta paratiisista kuului jumalaton metakka. Hynynen hyppäsi aidan reunalle katsomaan ja mikä näky. Lavalla soitti joku karvanaama hirveetä heviraastoa ja enkelit täysillä mukana. Hynynen aatteli "Ei perkele" ja marssi takasin Pietarin juttusille.

Hynynen "Mitä vittua tää nyt on!, onhan tuolla paratiisissa joku muukin miun näkönen karpaasi ja soitti vielä miun biisejä!!? Pietari huokasi syvään ja sanoi "Joo-o tiedetään, se kaveri saa tehdä mitä lystää, se on omistajan poika, enempää tommosia ei tänne kaivata!" Kirotus vireistä ei kannata välitää,että näin PS "Mutta minä olen ja elän ja hengitän yhtä suurta humalaa etanolin makua...."

VASTAUS: Kyllä miut sitten aikanaan syöstään suoraan alakertaan, ei tarvitse käydä portilla edes tyrkyllä.

------------

KYSYMYS: Zulu?!?.... Menikö armas spurgukuninkaamme sinne vapaaehtoisesti?!?! Voi vittu! Joku raja sentään... Se Hyppönen/Enbuske oli ihan cool, mutta zulu... Vitun Turkulaisen pelle homo runkun kanssa lämmin keskustelu musiikista... joo just. Vittu, oliko hienoo olla siellä naurettavana saatana ku juontajatki oli semmosia pikkuvanhoja rasvanorsseja. Ja sää vie kättelit sitä helvetin silkkimunarunkkaria! Mie muistan ku eka kerta kuuli Kotiteollisuutta just ku kuollu kukka tuli. Sillon oli meininki toinen. Ne chatti jutut ja kaikki! Sillon oli henki päällä. Pistäkää Sinkki niihin paskasiin asiaköyhiin sosiaaliporno ohjelmiin. Sillä ois varmaa paljon fiksumpaa sanottavaa ku poppari hynysellä. Koska Kotiteollisuus vetää keikan Elämä lapselle konsertissa?

VASTAUS: Niin, Hyppönen Enbuske oli varmaan helvetin hyvä ja syvällinen siusta sen takia, koska siinä puhuttiin pelkästään viinasta. Chat-hommat on meidänkin mielestämme ehdoton uramme kohokohta. Kuollut kukka ja sitä aikaisemmat levymme ovat selvästi tätä uusinta parempia, koska ne myivät huomattavasti vähemmän ja niissä oli parempia sanoituksia. Ja Sinkkonen suorastaan hinkuu pääsyä kameroiden eteen, mies on niiden edessä aina todella vapautunut ja oma itsensä.

------------

KOMMENTTI: Moro!Mulla on varmassa tallessa kuva josta näkee selvästi että koko kolmikko tiirailee naiseni tissejä!!Joten jos ei ala postissa tulla läjäpäin KT-tuotteita niin mie otan ja lähetän kuvat vaimoillenne,lapsillenne ja mummollenikin!!!PS.Keikka sinänsä oli parhaimmistoa mitä olen nähnyt..

VASTAUS: Luuletko, että tuossa olisi jotain uutta lähipiirille?

------------

KOMMENTTI: Älä Hynynen enää joka vitun haastattelussa selittele sitä uuden levynne nimeä, se kuulostaa niin vitun kornilta. Hieno nimihän se on silti, ei siinä mitään.

VASTAUS: Miut on kasvatettu niin, että silloin vastataan kun kysytään.

------------

KOMMENTTI: Hynysestä tässä viime aikoina tullut entistä selkeämmin jonkinlainen Kotiteollisuuden keulahahmo, jota haastatellaan joka paikkaan ja joka lähetykseen, ja jonka nimeä huudetaan aina keikoilla. Missä vaiheessa tämä alkaa vituttaa bändin muita ihmisraunioita, eli Hongistoa ja Sinkkosta siinä määrin, että miehet päättävät jättää bändin ja lähteä sooloilemaan?

VASTAUS: Kyllä mie oon joka kerta yrittänyt houkutella jotain muuta menemään haastatteluihin tai ainakin lähtemään mukaan, ei tunnu onnistuvan. Jonkun ne täytyy kuitenkin tehdä. Sille "hynynen" -huutelulle myö taas ei mahdeta minkään, se on ihan teistä kiinni.

------------

KYSYMYS: Onkohan teillä viä niitä mustia latua perkele huppareita?

VASTAUS: On.

------------

KYSYMYS: Oliko vierailu zulu ohjelmassa minkälainen kokemus noin ympäri pyöreesti? Ja hyppösen vierailusta sen verran että oliko kyseessä joku veto juttu kun kaivoit sitä nenääsi haastattelun alussa?

VASTAUS: Zulu oli kokemus muiden joukossa. Kivan näköinen tyttö livenä se juontaja. Ja HEEstä: Miepä join takahuoneessa kaljaa Tommi Mäkisen kanssa! Ei siinä mistään vedosta ollut kysymys. Oiskohan syynä ihan yksinkertaisesti huonot käytöstavat?

------------

KOMMENTTI: Ensinnäkin kiitos uusimmasta levystä! Se on helvetillisen hyvä. Toiseksikin kiitos siitä, että pitkän tauon jälkeen tulette taas 14.2 Nivalaan. Siellä sitä teiniangstia vasta onkin, joten tervetuloa.

VASTAUS: Joo, Sinkkonen keksi helmikuun keikoille jo teemakin: Tavallaan jokainen meistä on ihminen.

------------

KYSYMYS: Teidän Tuomittu biisin oli äidinkielenreliikki 2003:ssa. Ja saako teidän paitoja muualta kuin teidän sivuilta ja onks niit monia eri malleja?

VASTAUS: Niitä saa myös keikoilta, malleja on niin perkeleesti.

------------

KYSYMYS: Terse Jokos ootte bändien karjujen kanssa hommanneet tiiliskiviinne aidot ainoat oikeat gsm-liittymät,uuden karheat passeli gsm-liittymät??

VASTAUS: Houkuttelee kyllä. Reijo Salminen niitäkin mainostamaan. Tai se Sotka-mainosten nuori jätkä, se on nero!

------------

KOMMENTTI: Sinähän se parhaiten osaat sen homojen seittemän veljestä kirjoittaa, vai mitä, hä? Se teijän Minä olen on aivan liian perseestä eli siis todella loistava, eikä se teitin uusin albumikaa mikää paskempi oo (iha perseest..). Ja tulukeeha joskus kuopioonkin keikkailehemahan tai JOUDUTTE taivaaseen koko sakki, PERKELE!! ]=P Ps. Vittuilu on elämän tarkotus!

VASTAUS: Olet löytänyt elämällesi sisällön. Nyt ei muuta kun kasva rohkeasti aikuiseksi!

------------

KYSYMYS: Terse! Mä oon helekkarin hyvä naisääni Turusta. Kiinnostaisko saaha vähän naisääntä vaikkapa taustoihin?

VASTAUS: Naisääntä Kotiteollisuudessa? Sama kun yrittäisi naittaa hiirtä norsun kanssa.

------------

KOMMENTTI: Hei vaan Hynynen!! Kiitoksia uudesta levystänne, jonka minäkin teidät juuri löytäneenä, olen jo melkein kuunnellut puhki!! Etenkin biisi, Tämän taivaan alla, on aivan loistava, siinäpä on kaikki mitä biisissä pitää olla, eli sanomaa!! Halusinkin uutena faninanne kiitellä loistavasta musiikista ja toivotella Hyvää ja Rauhallista Joulua täältä maaseudulta Tampereen kupeesta!!

VASTAUS: Onko siinä sanomaa? Kerro Hynysellekin.

------------

KYSYMYS: Vääntäisittekö viimeisimmästä videosta jotain infoa sivuille? Vai enkö vain osannut etsiä, luin läpi opinkappaleen levyt ja taustat...

VASTAUS: Pitäisi nyt olla tuon viimeisen keikkapäiväkirjan lomassa.

------------

KOMMENTTI: harvoin kirjottelen bändeille joita kuuntelen, ja toivon että luette tän. teidän sanotukset ja asenne elämään on mahtavaa. tuskaahan tää suurimmakseks osaks on perkele, ja kun sen hyväksyy niin on helpompi elää. antaa vituttaa kun vituttaa. ja vitutuksen jota teidän sanoista löytyy, on kaunein sanoin kirjotettu. melodiat kans hyviä. eli teiän musiikki on pelastus omaan synkkään mieleen kun se saa avaamaan silmät todellisuuteen, sen sijaan että synkkyyttä alkaisi pakoilla. jatkakaa samaan malliin, hyväksykää naminami positiiviset ihmiset (vaikka hampaat irvessä), ja yrittäkää avata niidenkin silmät.

VASTAUS: Ääh, paremminhan positiivarit elämässä pärjäävät.

------------

KYSYMYS: Miksei Sinkkonen ollut linnan juhlissa?

VASTAUS: Olihan se. Kakolassa.

------------

KOMMENTTI: Uuh Jouni, te olette niin hieno mies! Tuu meille yöks nii puhutaa asiat halki... T:Rekkamies

VASTAUS: Joo, mut ku miun kampiakselin kondensaattori ei iske tarpeeksi kipinää jarruihin.

------------

KOMMENTTI: ette oo harkinnu tehä semmosii boxereita missä lukee etumuksessa että hyvät munat ja perseen kohalla on kotiteollisuuden logo.....ois aika helvetin tyylikkäät

VASTAUS: Kannattaa harkita tulevaisuutta jonkin muun alan kuin vaateteollisuuden parissa.

------------

KYSYMYS: Millonkas teitä näkee keikoilla taas? Onko keväällä jotain kiertueen tynkää? Ja sitten jos saa toivoa, niin soittakaa se Satu peikoista. Vaikka aina väitätte että ette osaa sitä soittaa, niin silti...tiiäthän sie.

VASTAUS: Helmikuussa muutama keikka, maaliskuussa Venäjällä ilmeisesti pari keikkaa Mokoman ja Viikatteen kanssa ja pääsiäisen tietämillä muutama veto samalla porukalla myös. Varsinaisesti tien päälle lähdetään vasta kesällä.

------------

KOMMENTTI: onse perkele. olin kattelemassa teidän keikkaa tuolla oulussa, puhalla nolla paskassa. mä mietin heti ku saavuin sinne, että miks helvetissä te etes olitte siellä? luulin että siellä ois enemmän noita "eimuotimusaa"-tyyppejä, mutta ei. ei tuntunu kotiteollisuuskaan saavan tarpeeksi potkua niitten hiljentämiseksi. ei ollu tunnelmaa oikein siellä ku kaks ensimmäistä, ja ainoaa riviä, siinä diggaili ja loput sössötti siellä takana jotain. oottelin paljon vittuilevempia välikommentteja, ois ollu "muotimusailijat" hiljaa. koittakaa saaha seuraavalla kerralla keikka oulun urheilutaloon, niiin saatte paikan täyteen! hyvä biisilista teillä oli mutta olisitte nyt soittanu sen jos sanon, ni lista ois ollu täydellinen.

VASTAUS: No, Neljävitosessa pari viikkoa myöhemmin oli pari aika täydellistä iltaa. Olitko siellä? Et tietenkään, koska teillä sattui olemaan juuri silloin vieraita ja saunakin taisi olla lämpiämässä. Ja emäntä oli tehnyt kaakaota ja pullaa.

------------

KOMMENTTI: Kiertuepäiväkirjan loppua kaipaillaan ennenkuin pääsee Teiltäkin asiat unohtumaan... vai onko kenties unohtunut jo kaiken sen viinan määrän johdosta....

VASTAUS: No, nyt pitäis olla. Hynysen piti huilata välillä. Ja Webmestarin kanssa.

------------

KOMMENTTI: teissä on 3 hyvää asiaa:Suomalaisuus, Musiikki ja Meininki. Toi on muuten ihan hyvä toi helvetistä itään albumi. Mistä muuten kuolleen kukan nimi tulee?

VASTAUS: Kuuntele se levy.

------------

KOMMENTTI: Kiitos. Ostin levyn ja huudatin täysillä. Tuli kevyesti joulusiivoukset hoidettua. Juuri siihen sopivaa maton tamppaus musiikkia ;) eli aivan loistavaa!

VASTAUS: Yrjänän mielestä se on oivaa tiskausmusaa. Kotiteollisuus - kotitalouksien asialla!

------------

KYSYMYS: Onko mitään paikkaa netissä, (esim.jugeboxii) missä pystyis kuuntelee teidän biisejä. Radiosta on toi Minä olen- biisi soinu nii usein että ihastuin siihen. No, tsemii vaan ja jatkakaa samaan malliin niin pääsette varmasti perille asti =)

VASTAUS: Käy ostamassa levy ja laita se soittimeen. Osaatko?

------------

KYSYMYS: mitä paskaa toi teijän uus levy oikein on? ootteks te vähä ukkoutunut, käytte haukkuu ekaa omaa levyynne, joka on ollu syy miks teijän kaikki levyt oon ostanu. toi viimesin ja sen nimikkobiisi on naurettava, haluaisin rahat takas...

VASTAUS: Vie divariin, saat edes osan takaisin.

------------

KYSYMYS: Lainaus Helvetistä itään demo sessio sepustuksistanne: Mukana työnimet kuvaamassa biisien mahdollista luonnetta: 3. Unet katsottu puhki (työnimi: black sabbath) 9. Kukko laulaa (työnimi: king crimson) Nuita kahta odotin kuin kuuta nousevaa.... missä ne on? miks cmx poppis sivuutti king crimsonin?

VASTAUS: Unet katsottu puhki muuttui Isä, poika ja paha henki -biisiksi. Kukko laulaa on seuraavan sinkun bonus. Ne olivat vähän liian tylsiä levylle.

------------

KYSYMYS: Kertokaahan nyt heleveti vieköön Virret soi kappaleen kertosäkeen alku. Mitä on ennen sitä manalan lapsi kohtaa.

VASTAUS: Lue Kalevalasta se luku, jossa Väinämöinen lähtee hakemaan sanoja Tuonelasta. Löytyy lähes sellaisenaan sieltä.

------------

KOMMENTTI: Käykääs osallistumassa, joku on heittäny teistäkin läppää <http://www.dov.cjb.net/>

VASTAUS: Ei kerkeä. Siellä puhutaan kuitenkin silkkaa paskaa.

------------

KYSYMYS: Soititte viimeksi Oulussa 45:ssa biisin, jonka kertosäe tais mennä jotensakin näin "..miksen saa olla onnellinen..". Mikähän biisi on kyseessä?

VASTAUS: Eevan perintö.

------------

KOMMENTTI: Terveheit, Hah sekö orkesterin pitkätukkaisin jäsen on pudottanut puhelimensa wessanpönttöön ja jumiin meni koko puhelin.Sama vika rahikaisella ja vielä kaksi(2) kertaa mutta kummallakin kerralla puhelimet heräsivät eloon.Miksi niitä paitojen kuvia ei voi laittaa kun ei viitti ostaa näkemäti.Joo keikoille en ole päässyt tiirailemaan paitojen mallia,pari kertaa menossa mutta aina sama juttu,LOPPUUNMYYTY.Lippua ei irronnut vaikka kerroin pokelle olevani muka hynysen rippikoulukaveri vai oliko se nyt armeija.Hyvät juhannukset.

VASTAUS: Ei Hynysellä ollut kavereita rippikoulussa. Eikä armeijassakaan. Eikä nytkään.

------------

KOMMENTTI: Omituinen vuosi kaiken kaikkiaan..Vaaralla puolella Eurooppaa niin jai tein keikatkin nakematta. Vai Rivieran olitte valinneet keikkapaikaksi Kouvolassa Rytmikatin sijaan. Petturit! Tahan pitaisi kai sanoa loppuun jotain jouluista: Pitakaa jeesus mielessa ja housut jalassa...tai jotakin. :)

VASTAUS: Olet myöhässä. Housut on olleet kintuissa jo pitkään.

------------

KYSYMYS: ..ja toukokuussa kattomaa Metallicaa stadikalle eks jesh?

VASTAUS: Kyllä. Etkä tule sitten, saatana, häiritsemään tai saat turpiisi!

------------

KYSYMYS: Minkä takia te ette soittanut keikoillanne Rakkaus ja minä 6-0 biisiä? Europekin soittaa aina parhaan biisinsä, joskus jopa kahteen kertaan.

VASTAUS: Se on vähän hengetön.

------------

KYSYMYS: Oisko mahollista saada kuvia noista paidoista noille sivuille. Ootte niin vitun juustoja ku että ette tajuu et se saattas myydä paremmin...

VASTAUS: Mutta kun se myynti ei kiinnosta meitä pätkääkään.

------------

KOMMENTTI: Livenä muuten kuulostaa tuo Routa ei lopu huolestuttavan paljon Moottoritie on kuumalta, tai siis se alku vaan. Samaten Motörheadin Devils lähtee justiin samalla viisiin.

VASTAUS: Pelle Miljoona on ehkä jopa huonompi laulaja kuin Hynynen. Ja niin huonoja laulajia ei tässä maassa montaa ole.

------------

KOMMENTTI: Piti ihan teidänkin tietoon saattaa kaverin sivari-aikainen älynväläys, väänteli Graniitti-kappaleen sanoja niin että siinä lauletaan että Sivari / tätä poikaa ei tarvitse hävetä Sivari / ei murru milloinkaan Aika osuva

VASTAUS: Sivarit etulinjaan miinoja polkemaan!

------------

KYSYMYS: Jokos on pojat hankkineet liput alcoholican keikalle? myytiin lopuun parissa tunissa verisen kamppailun jälkeen... Tosin vituttaa et ne hommaanneet lämppäriks tämän slipknotin tyhjäpäät, joten loogisesti toinen lämppäri tulee olemaan Pikku G(ay)! Satuin löytämään lopultakin kotsan parhaan biisin, se o ehottomasti minä olen-sinkun neljäs raita. Positiivista huomata kuinka korkealle ootte kehittyneet.

VASTAUS: Yksinkertaisen ilmaisun löytäminen saattaa joskus viedä vuosia.

------------

KYSYMYS: Jaahas. Onko rundi loppunu. Rupeaako pahaolo helpottamaan vai ootteko jatkanu virvokkeiden käyttöä vapaa-ajallakin. Vieläkö jaksaa ukot heilua, että päästäs joskus katoo vai onko Hynysen taiteelliset ambiittiot tyydyttyneet, ettei enää huvita. Tää oli joku vitun ruusut ja risut juttu... Risuja teille pitäs antaa... ...niin saatanasti. Muuten, syökö Sinkkonen sitruunaa aina ennen keikkaa, kun sillä on niin happaman-pirteä ilme. Vai vituttaako sitä?

VASTAUS: Sitä vituttaa. Sinkkonen vetää viinaa vapaa-ajallaan huomattavasti enemmän kuin keikoilla, Hynysellä asia on taas päinvastoin. Hongisto juo aina. Ja paljon. Ja juuri saapuneen tekstiviestin mukaan se jutteli äsken Saija Varjuksen kanssa puhelimessa (nyt on 11.1.). Saija pyyteli meitä jonnekin bileisiin! Mahtavata!

------------

KOMMENTTI: No jopas nyt! Kotiteollisuuden Minä olen -kappale nousi Findance.comin listan ykköseksi! Mitä helvettiä?!

VASTAUS: Mikä vitun Findance? Never heard.

------------

KOMMENTTI: tuutte sitten 6.2 Ähtäriin? Buahhahahahaa... [pahaa naurua]

VASTAUS: Pakko se on käydä uudestaan katsomassa. Että onko sellainen junttila todellakin olemassa, vai oliko se viimeiksi vain jonkinlaista kieroutunutta unta?

------------

KOMMENTTI: Ei mulla muuta sanottavaa kuin se että jatkakaa valitsemallanne uralla, hyvä poppoo ja ihan esimerkillisen hyvät kotisivut vastauksineen päivineen, sivuja myös päivitetään kiitettävän tiheästi! Se on moro!

VASTAUS: Oho. Asiallinen kommentti. Ime munaa!

------------

KYSYMYS: Kysyin tätä jo aiemmin mutta ei ilmeisesti ollu pokkaa vastata? Onko asiat nyt niin huonosti, että pitää levyä oikein mainostaa tv:ssä? Ja justiin äsken klo 17.50 tuli mainos, vielä lapsetkin on hereillä, aiemmin oon nähny ko. mainoksen yömyöhällä. Toisaalta, olihan se teille sopivan tyylinen mainos: "CD josta kaikki ei pidä".. Mutta onko pakko vajota näin alas? Vai oletteko ylepitä kaupallisuudestanne?

VASTAUS: Olemme.

------------

KYSYMYS: Hyvä Kotiteollisuus Sinä Rokkaat, varsinkin se biisi Helvetistä! P.S: Tunnetko Viikatetta? Ja vittu on sitä elämää oulun yläpuolellakin kuten ROVANIEMI vai nykyään liian isoja tänne?

VASTAUS: Ai, nykyään? Eihän myö olla koskaan vaivaannuttu sinne saakka. Tunnemme Viikatteen pojat liiankin hyvin, Simeoni on helvetin hyvä sängyssä.

------------

KOMMENTTI: Ostin tossa teiän levyn ja sitten päälle siihen cd-yksileen nimeltä Minä olen. Riemu oli niin vitun suuri kun pistin levyn soimaan bonus biisien toivossa. LEVYLLÄ OLI PERKELE YKSI BIISI JA SE OLI JOTAIN FINLANDERS/SOUVARIT OSASTOA. Kannet oli teiän ja cd:ssä luki Kotiteollisuus, mutta pelkkää silkkoa sisältä. Voitte saada syntinne anteeksi lähettämällä minulle uuden sinkun signeerattuna versiona, tai jos ette lähetä niin minulle jää ainakin virhepainos josta joskus maksetaan ainakin 6 euroa ellei jopa 8e. Eipä tässä muuta, hyvää Vuoden synkintä juhlaa sinnekin.

VASTAUS: Kiitos ja onnittelut onnistuneen ostoksen johdosta. Hynyselläkin on Eppujen Kahdeksas ihme -cd, jossa on painatus EppuPopedaNormaali: 20 vuotta ja sikana.