Tilaa Jumalattomat
KTvisio - kanava nörteille!
OSTA! OSTA! OSTA!
Lähetä kysymyksesi Kotiteollisuudelle ja Kotiteollisuus vastaa!
Mailit osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päiväys kertoo milloin teksti on laitettu sivuille. Kysymykset julkaistaan ilman nimeä jollet ehdottomasti vaadi omaa 15 minuuttiasi...

Henkilökohtaiset viestit voi laittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hynynen on kuitenkin niin vittumainen mies, että kysymykset saattavat tulla julki. Orkesterin rumemmille jäsenille posti kulkee osoitteisiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

KEVENNYS (12.1.2001):
Miksi Lumikki sai potkut Disneyn studiolta? Koska se yllätettiin istumasta hame korvissa Pinokkion naaman päältä huutamassa valehtele saatana. Tai sit, et mikä on vihree ja haisee sialle? Kermitin etusormi.

VASTAUS: Näitä vitsejä ei voinut punastelematta lukea. Osaa ne naisetkin.

------------

KYSYMYS (8.1.2001):
Miks työ ette soita Vakiot -biisiä keikoilla? Ja kertokaahan bändistä nimeltä Sauli ja Hirvi? Humppaterveiset täältä Lappeenrannasta.

VASTAUS:
Kyllä me ollaan sitä joskus vedetty. Nyt ei, koska ei osata sitä enää soittaa, eikä Hynynen muista sanojakaan. Kassellaan, ehkä joskus... Sauli ja Hirvi soittaa HIRVEÄÄ musiikkia. Lähinnä punkkia. Biisien keskipituus on noin 7 sekunttia. Kappaleita: Energiaa kioskeihin, Mua hirvitti, Hirvipuvun tuolla puolen. Levyn nimi tulee olemaan Aukkoja hirviaidassa. Sinkkosen taiteilijanimi on Hirwin. Kokoonpano on hieman epäselvä, mutta asiaa kehitellään aina keikkareissujen lomassa.

------------

KYSYMYS (8.1.2001):
Milloin on mahdollista saada oma sähköpostiosoite teidän kautta? Olisi suoraan sanoen hekumallista kirjoitella viestiä, sikaria poltellen ja konjakkia kahvin kera juoden Hämyisessä nurkkapöydässäni, kavereille jotka sitten näkevät minkä alan miehiä kirjoittaja onkaan. Tuo taustakuvien luominen tähän syntiseen maailmaan toi edes vähän ulkonäköä tälle kalpealle tietokoneelle. Tosin jos vielä saisi tilattua norjalaisen kalatehtaan hajun tähän koneeseen niin... Entä milloin "Urbanisoitunut yhteiskunta" julkaistaan VHS-videona? Toivottakaa minulle hyvää loppuvuotta suurilla äänillänne, koska vuosi on lopussa ja minä myös. Lepo. Poistukaa.

VASTAUS:
Meidän kauttamme et saa sähköpostiosoitetta koskaan. Polttele sikaris ja juo konjakit keskenäs vaan. Norjalaisen kalatehtaan tuoksu olisi todellakin hyvä idea. Kehittelemme ajatusta. "Urbanisoitunut yhteiskunta" kokee tuhon. Liian moni näköjään tietää kotielokuviemme olemassaolosta... HYVÄÄ LOPPUVUOTTA! JA UUTTA!

------------

KOMMENTTI / KYSYMYS (8.1.2001):
Hyvät herrat, olen mielenkiinnolla seurannut orkesterinne matkaa tähän päivään ja mielenkiinnolla voin todeta: Hyvää työtä!! Suomirokki/meteli ei ole sitten Sielun Veljien nähnyt vastaavaa paatosta. Trio Niskalaukauksen kanssa olette saavuttaneet sen mistä suomalaisuudessa on usein kyse: jos ei ahista, niin ainakin vituttaa! Siitähän me emme luovu, minkä tähen pitäisi olla niin pirteä lirkuttelija että vähemmästäkin teloitetaan. Ahistus on suomalaisten yksinoikeus ja siitä saamme voimaa! Kysynkin: Onko toiveita että homma jatkuu yhtä reippaasti paatoslinjalla vai toteutuuko pelkomme lounge-linjaan siirtymisestä? älkää antako onnellisuuden hämätä.Se on propagandaa - ihminen ei toimi täydellä teholla ellei se ahistu ja lataa roppujaan aina silloin tällöin. ... ja se on niin, jumalauta!

VASTAUS:
Näillä näkymin paatos syvenee. Ehkä puhun nyt liian aikaisin mutta tällä hetkellä tuntuu, että uudet biisit ovat hidastempoisia ja äärimmäisen raskaita. Eikä me olla onnellisia, ei todellakaan. Oli lähellä, ettei jouluna hirttäydytty joulukuuseen.

------------

KOMMENTTI (8.1.2001):
Hienot sivut, mutta... Jumalanpilkkaa!!! Menkää isseenne, ja niinhän te menettekin. Me täällä snadissa väännetään omaa tomua ja tuhkaamme. Olen väsynyt, kuva minussa himmenee, se on aina tämän rocktouhun hinta. Tulee talvi. Kenties törmäämme hiihtoladuilla! Terveisin Slaagi

VASTAUS:
Annala, perkele! Olet ymmärtänyt väärin. Me ei pilkata Jumalaa vaan jumaluutta. Jos nyt sitäkään. Ehkä kyse on pelonsekaisesta kunnioituksesta. Ja ladulla nähdään, se on varma!

------------

KOMMENTTI (8.1.2001):
Kiitoksia nyt näin jälkeenpäin käsittämättömän hienosta Oulun keikasta. Ruumiini kärsi niska- ja selkävaivoista puoliviikkoa keikankin jälkeen, joten siitäkin kai voi päätellä, että helvetillisen riehakasta oli. Ihan eturivissä roikuin ja käsiänne kosketin! Toivottavasti pian uudelleen! Teidän on syytä tietää, että saavuin ihan tietä varten melkein 300:n kilometrin päästä katsomaan ja kumartamaan. "Keikkavideonne" näin tänään Jyrkissä haastattelunne kera. Hieno video. Edellinenhän oli jo melkein pornovideo.... Tulkaa pian uudestaan! Jari

VASTAUS:
Joo, muistamme sinut kyllä. Olit se kuolaava yksilö, joka keikan loppuvaiheessa leimahti liekkeihin. Ihailtavaa vaivannäköä kulkea tuollaisia matkoja meidän takia. Vaikka toisaalta; kuljetaanhan mekin ihan uskomattomia matkoja teidän takia...

------------

KOMMENTTI (8.1.2001):
Suuret kiitokset mahtavasta keikasta Raumalla.Hikisiä miehiä ja tajutonta musiikkia, mikäs sen parempaa.Odotan teitä aina uudelleen... Villiä joulua teillekin. *Stetsonnainen

VASTAUS:
Terve, stetson! Muistamme sinut.

------------

KYSYMYS (8.1.2001):
Kysynpä lyhyesti paria asiaa, kun kerta se nyt on mahdollistettu.
1. Miksei Eevan perinnöllä ole sanoja kansissa? Kyllähän niistä suurimmaksi osaksi selvän ottaa, mutta esim. Sulje silmäni -biisistä jäi epäselväksi, mitä pirun jumalaa siinä huudetaan. Meinaatteko laittaa sanoituksia näkyviin kotisivuille?

VASTAUS:
Sanat löytyvät Eevan perintö- singlen kansista. Sanat ovat myös tulossa näille sivuille. Pian.

2. Oliko fiksua pistää Kädessäni-videolle kohta, jossa yleisö saa monoa? Meinaan noin juridisesti. Ei nyt juuri tule muuta mieleen, kiitokset mainiosta möykästä.

VASTAUS:
Saako siellä joku karatea? Ei kai? Eihän me sellaista tehdä. Me ollaan kilttejä. Ole hyvä.

------------

KOMMENTTI (8.1.2001):
Vallan pirun hyviä olette. Täällä pieni fanityttö Turusta, olin paikalla, viimeksi, viimeistä edellisellä keikallanne täällä (DBTL) mutta tunnelmasta jo etukäteen kovin innostuneena hankkiutuneena kovasti liikaa humalaan. (Luultiin Jouniksi - kännin vaiko armon vokalistin tuolloin harrastaman kumman pääkarvoituksen vuoksi -?). Ja nyt tomujen ja tuhkien aikaan että päädyittekin yhteen tämän kylän onnettomimmista keikkapaikoista, josta sitten alitajuntani ohjaamana myöhästyinkin. Ja Tavastia loppuunmyyty. Waan ehkä löydyn altanne nosturissa Hkissä helmikuussa. Hyvää arkipyhää, pojut, kaiken kaikkiaan toivotan. (Eikä sitten muututa Yrjänöiksi jos joku levyjänne hyviksi huomaakin)

VASTAUS:
Vai alle tekisi mieli. Huh, huh.

------------

KOMMENTTI (8.1.2001):
Onko mielestänne fanaattista tai jopa miltei sairasta, kun duunipaikalla kuunnellaan Kotiteollisuutta viisi vuorokautta putkeen ilman että levyä kertaakaan sammutetaan - edes yöksi?

VASTAUS:
Se on fanaattista, jopa omituista. Mutta hyvä duunipaikka siulla ilmeisesti on...

------------

KOMMENTTI (8.1.2001):
LIHAVAINEN VANHEMPI SEN VERTA, NOTTA ANTAKAAHAN TÄRISTÄÄ, PÄÄSEMME MET HELPOMMALLA.ROCK JA ROLL.

VASTAUS:
Ihmiset ovat omituisia.

------------

KOMMENTTI (8.1.2001):
Jos olisin tiänny että se perkeleen käärmeitten historia on niin vaikee biisi en olis sitä huutanu siinä yksin eturivissä seinäjoella!!! tai että teitä syä kun yx idiootti vonkaa nimmarit teiltä! en o si ikinä keneltäkään muulta pytäny moisia, enkä muilta pyyä, enkä tuu pyytään ku ne ei o yhtä legendaarisia! no tiädänpähän si ensi kerralla olla hiljaa ja huudella vaan siotä noitavasaraa... mutta jos päätätte jommankumman soitattaa (käärmeet tai vasaran) kertokaa noin 2 viikon varotuksella sivuillanne, niin otte missä si van niin tuu paikalle, uskallan väitää! kysymys tais jäädä kysymättä, mutta jos tähän annatte palautetta se on aina positiivista...

VASTAUS:
Noitavasaraa ei näillä näkymin soiteta koskaan. Käärmeitä ehkä, mutta luultavasti ei. Huuda seuraavaksi Vanhaa holvikirkkoa. Sitäkään ei kyllä soiteta.

------------

KYSYMYS (8.1.2001):
Tossa kun tuli hankittua tuo Nurmion tribuutti (Tuomarin todistajat) ni arvuutelkaa vaan minkä bändin versiota olisin levylle myös kaivannu. Väänsihän Niskalasetuskin omansa. Miksette te?!?!?! Kiitos hyvistä levyistä!

VASTAUS:
Meitä ei kyseiselle levylle kaivattu. No, ehkä seuraavalla kerralla kun Nurmio täyttää 50 vuotta... Ole hyvä!

------------

KYSYMYS (8.1.2001):
Koska vaasaan?

VASTAUS: En tiedä. Tietääkö joku?

------------

KYSYMYS (8.1.2001):
Mikä on sen helvetin hyvän piiloraidan nimi jossa lauletaan kuuusta....

VASTAUS: Selkä taittuu.

------------

KYSYMYS (8.1.2001):
Voisko hyvät kysymykset pistää yleiseen jakoon?

VASTAUS: Voi.

------------

KYSYMYS (8.1.2001):
Voisko kaikki videot pistää jakoon sivuille vaikka (vihonviimeisenä) real video muodossa... mieluiten kuitenkin kuten uudella sinkulla mpeg:issä...

VASTAUS:
Voi kai. Mutta en tiedä jaksetaanko me. Katsellaan, ehkä syssymmällä.

------------

KYSYMYS (8.1.2001):
Voiko ihan ekoja biiseä pistää jakoon kotisivuille mp3:na kuten esim. kyrpäkolistelu....

VASTAUS:
Ehkä. Lupaamme neuvotella asiasta. Oikeastaan se on aika hyvä idea.

------------

KYSYMYS (8.1.2001):
Miksi hullu-ukko uudelleen julkaistiin?

VASTAUS:
Onko näin todellakin tapahtunut? Voi saatanan saatana!

------------

KOMMENTTI (8.1.2001):
älkää nyt isot miehet menkö joka haastattelussa niihin alapääasioihin... Risua kintuille.

VASTAUS:
Olet ehdottomasti oikeassa. Meistä on kovaa vauhtia kehittymässä uusi Popeda! Parannamme tapamme. Ehkä.

------------

KOMMENTTI (8.1.2001):
Kotiteollisuus ei kuunaan konsertoi lähelläkään meitä. Kukaan ei ikinä konsertoi lähelläkään meitä, paitsi Menneisyyden vangit ja Pepe Ahlqvist. Siispä paitoja joutuin tilattavaksi nettisivuilta!

VASTAUS:
Otan osaa. Menneisyyden vangit on myös Lappeenrannan vakiovieraita. Tiedän mistä puhut. Paita-asiaa kehitellään kovaa vauhtia. Tai oikeastaan aika rauhallisesti...

------------

KYSYMYS (8.1.2001):
Olisikohan mahdollista saada "Selkä taittuu" -biisin sanoja luettavaksi näille nettisivuille, kun eivät löydy levynkansista? Omituinen valinta bonusraidaksi muuten, mielestäni koko levyn paras kappale (vaikka ovat ne muutkin hyviä). Onkos Hynynen koskaan lukenut Juha Seppälää? Biisissä on jotenkin samankaltainen tunnelma kuin kyseisen herran teoksissa.

VASTAUS:
On se mahdollista. Koitamme järjestää. Myös Eevan perintö-levyn sanat ovat tulossa, kunhan herra taiteilija ne jaksaa toimittaa. Hynynen ei ole koskaan kuullutkaan Juha Seppälästä. Hän lukee pääasiassa vain 70-luvun Jalluja ja Urkkeja...

------------

KYSYMYS (8.1.2001):
Onko kotiteollisuuden keikoilla lupa riehua ilman paitaa jos omaa tukevan keskioluella rakennetun keskivartalon? nim.merk: sopimatontako muka?

VASTAUS:
Kaljamaha on miehen merkki! Riehuminen ilman paitaa sellaisella varustuksella on suorastaan pakollista!